Ελένη Χαμπέρη – συνέντευξη: Ο Κόρο, ο σύντροφός της και η Καρολίνα

Ελένη Χαμπέρη – συνέντευξη: Η ανησυχία της για τη σχέση της με τον Κόρο

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor την Κυριακή και το μεσημέρι της Τετάρτης προβλήθηκε μέσα από το “Love It” η πρώτη της συνέντευξη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για την εμπειρία της, χωρίς όμως να παραλείψει να καρφώσει τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αρχικά “Είμαι πάρα πολύ καλά, νιώθω πως λες και το είδα στον ύπνο μου όλο αυτό που έζησα. Η Μαριαλένα και ο Σάκης σίγουρα χάρηκαν που με έβγαλαν από το παιχνίδι”. Για τη σχέση της με τον Γιώργο Κόρομι, είπε: “Με τον Κόρο είμαστε μόνο φίλοι, αν και όλοι μας έλεγαν πως ταιριάζουμε. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει. Σκέφτηκα πολλές φορές ότι ο σύντροφός μου μπορεί να παρεξήγησε τη σχέση μου με τον Κόρο.

Ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί με κάτι ο σύντροφός μου, να μην το παρεξήγησε. Δεν το πίστευε όταν του είπα πως θα μπω στο Survivor. Υποτίθεται ότι χάρηκε, αλλά σίγουρα τον στενοχώρησε. Είναι πολύ δύσκολο, όταν είσαι με τον άλλον και τον βλέπεις σχεδόν κάθε μέρα. Τώρα δουλεύει στη Σκόπελο και θα πάω εκεί να μου μαγειρέψει”. Για τους πρώην συμπαίκτες της, είπε: “Με την Καρολίνα κάναμε παρέα, αλλά δεν ήμασταν κολλητές. Τα παιδιά μου είχαν πει ότι νιώθει πως απειλείται επειδή είχα ανέβει αγωνιστικά. Δεν ξέρω αν την ενοχλούσε που έχανε από μένα. Δεν με ένοιαζε να τα έχω καλά με όλους, αλλά δεν ήθελα να μαλώνω. Δε μου αρέσουν οι εντάσεις.

“Θέλω νικητή τον Ηλία”

Ο Ηλίας απλά επειδή σαν άτομο είναι πολύ θετικός, δεν του αρέσουν οι εντάσεις και προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες. Θέλω νικητή τον Ηλία. Από τους amigos ήρθα πιο κοντά με τη Νικολέτα και τον Παύλο”. Και συνέχισε λέγοντας: “Έχω μετανιώσει που μίλησα στον James για τη Μαριαλένα και εκείνη δεν ήταν μπροστά. Ο Σάκης μου έλεγε πως αν ήταν αδερφός μου θα ήταν πολύ περήφανος για μένα, λίγο καιρό πριν αρχίσουν οι επιθέσεις στο όνομά μου. Αυτό ίσως να ήταν μια δόση ζήλειας για να χαλάσουν την εικόνα μου”. “Δε ξέρω αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο Survivor. Αν υπήρξε το μυαλό μου πάει στη Μαριαλένα με τον Σάκη. Πριν μπω στο παιχνίδι δε συμπαθούσα τον James με τον Νίκο. Όταν μπήκα στο παιχνίδι και είδα τι επιθέσεις δέχονται κατάλαβα. Με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Μου είχαν δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση” είπε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ