Έλενα Τσαγκρινού Eurovision 2021: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο El Diablo

Έλενα Τσαγκρινού Eurovision 2021: Όσα είπε για την συμμετοχή της

Η νεαρή τραγουδίστρια, Έλενα Τσαγκρινού, που θα εκπροωσπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, μίλησε για το τραγούδι της “El Diablo“, στο “The 2night Show”. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τον χαμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό.  Η ίδια δέχτηκε τεράστια κριτική, καθώς οι στίχοι του τραγουδιού θεωρήθηκαν προσβλητικοί και η Κύπρος θέλησε να ακυρώσει την συμμετοχή της. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι είναι μεταφορικοί και πως δεν αναφέρονται στη θρησκεία.

“Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurovision. Mου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση. Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει”, είπε η τραγουδίστρια.

Ποιος είναι ο El Diablo

«Κάνω πέντε ώρες πρόβα τη μέρα. Στη σκηνή θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρόντερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ». Τέλος, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι της έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο “El Diablo”, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πρώην σύντροφος της παραγωγού του τραγουδιού.

«Μου έχει στείλει μήνυμα στο Instagram ο ‘El Diablo’ και μου είπε ‘ για μένα έχει γραφτεί το κομμάτι, εγώ είμαι El Diablo’. Το έχω το μήνυμα στο κινητό μου», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ