Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Η συνέντευξη της ηθοποιού και οι αναρτήσεις του πρώην συζύγου

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων μίλησε για την χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Σε δυο αινιγματικές αναρτήσεις προχώρησε ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του Έλενας Ασημακοπούλου στην εκπομπή Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων μίλησε για την χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, για τον λόγο που άργησε να το αποκαλύψει δημόσια, αλλά και για όσα την κρατούσαν μακριά από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια. «Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Και συνέχισε: «Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί».

Η απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο

Όσον αφορά στην απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια, η Έλενα Ασημακοπούλου εκμυστηρεύτηκε: «Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Το κάστινγκ

Τέλος, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε την πιο αμήχανη στιγμή της σε κάστινγκ λέγοντας: «Έχω πάθει κρίση πανικού όταν πέρασα κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα. Κατέβηκα στο πλατό και ενώ είχα πει ναι θα έρθω, τελικά όμως δεν το έκανα ποτέ».

Μπρούνο Τσιρίλο: Οι αινιγματικές αναρτήσεις

Λίγες ώρες μετά, ο Μπρούνο Τσιρίλο προχώρησε σε δυο αινιγματικές θα λέγαμε αναρτήσεις. Στη μια δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει τη φράση “καλημέρα” προσθέτοντας αρκετά εικονίδια που δείχνουν την… πολυλογία ενώ στη δεύτερη ανάρτησή του, έβγαλε τα κύματα μιας παραλίας γράφοντας, «Ονομάζεται ηρεμία και μου κόστισε πολλές καταιγίδες για να την κατακτήσω”.

TSIRILOO

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ