Έφη Αλεβίζου – Καρολάιν: Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση

Η Έφη Αλεβίζου αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή που έχει ζήσει.

Η Μαρια Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης καθημερινά μεταφέρουν την επικαιρότητα μέσα από την πρωινή εκπομπή “Alpha Παντού”. Οι τρεις δημοσιογράφοι παραχώρησαν συνέντευξη στο Τύπος TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μίλησαν για όλα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Έφη Αλεβίζου αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή που έχει ζήσει.

Έχοντας χρόνια στον χώρο και μακρά πορεία, ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σας στην TV και ποια η πιο δύσκολη;

Η καλύτερη ήταν – ίσως και γιατί ήταν η πιο πρόσφατη – το ζωντανό που βγάλαμε με την είδηση ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Θεωρώ ότι είναι μια από τις «στιγμές» της γενιάς μας! Σαν να ξεπλύθηκε αυτή η τεράστια ντροπή της νεότερης ελληνικής Ιστορίας. Την πιο δύσκολη ας την ξεχάσουμε. Νομίζω ότι έχουμε όλοι ανάγκη να παραμείνουμε σε ένα πιο ευχάριστο και καλοκαιρινό mood!

Υπάρχουν φορές που η δημοσιογραφική ιδιότητα συγκρούεται με τα ανθρώπινα συναισθήματα και δεν μπορείτε να είστε αντικειμενικοί;

Προφανώς, Πάρα πολλές φορές μάλιστα. Για παράδειγμα, στη διάρκεια του live στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, τα συναισθήματα μου ένιωσα να με κυριεύουν. Δεν είμαι περήφανη που «έσπασα» σε ζωντανή μετάδοση, από την άλλη, όμως, ήταν μια αληθινή ανθρώπινη αντίδραση. Είτε είσαι μπροστά είτε πίσω από την κάμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ