Δημήτρης Κόκοτας: «Το τραγούδι «Γιε μου» δεν ήταν γραμμένο για εμένα ούτε για κανέναν γιο»

Δημήτρης Κόκοτας: «Το τραγούδι «Γιε μου» δεν ήταν γραμμένο για εμένα ούτε για κανέναν γιο»

«Το τραγούδι «Γιε μου» περιγράφει ένα παιδί που είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι και εγώ ήμουν περίπου 10 ετών».

Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της Παρασκευής, όπου αναφέρθηκε σε στιγμές από τον αγαπημένο του πατέρα, Σταμάτη, μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι το γνωστό τραγούδι «Γιε μου» δεν ήταν γραμμένο για εκείνον και ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα χάσει τον πατέρα του.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κόκοτας ανέφερε ότι «το τραγούδι «Γιε μου» δεν ήταν γραμμένο για εμένα από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Δεν ήταν γραμμένο ούτε για τον γιο του, ούτε για κανέναν άλλο γιο. Δεν ήταν γραμμένο για τον γιο του Ωνάση, γιατί θα μου το είχε πει είτε ο πατέρας μου είτε ο γιος του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Είναι ένα τραγούδι από αυτά τα υπέροχα ποιήματα-στίχους που γράφει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και περιγράφει ένα παιδί που είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι και εγώ ήμουν περίπου 10 ετών όταν το τραγούδησε ο πατέρας μου».

«Σε δύο μέρες, στις 17 του μήνα, είναι η μέρα που πέρυσι μπήκε στο νοσοκομείο ο πατέρας μου. Δεν το περίμενα ποτέ. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα φύγουν οι γονείς μου. Ποτέ δεν το πίστευα, ούτε για τη μητέρα μου ούτε για τον πατέρα μου. Ποτέ δεν το φανταζόμουν» πρόσθεσε ακόμη ο Δημήτρης Κόκοτας στη ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ