Δήμητρα Κατσαφάδου – Αρναούτογλου: Το bullying στο σχολείο και η viral ατάκα

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ”The 2night Show” ήταν καλεσμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είναι ιδρύτρια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών. Η χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της.

«Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει» δήλωσε η ίδια.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η ατάκα που έγινε viral

Παράλληλα, η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε στο πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης». «Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης. Μπορείς να τα φτιάξεις. Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό. Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση.

Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα. Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η προσωπική της ζωή

Τέλος, η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και στην επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί. «Δεν μου μένει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Ούτε καν για ένα ταξίδι. Απλά η ευγνωμοσύνη που έχω στον κόσμο, με κάνει να αφιερώνω τον χρόνο μου στο εργαστήριο και στα παιδιά εκεί. Αν με αξιώσει ο Θεός θα ήθελα ένα παιδί. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Και δύο και τρία και τέσσερα. Θέλω πολύ να μεγαλώσει η οικογένεια. Βέβαια τώρα έχω υιοθετήσει καμιά 20αρια σκυλάκια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ