Δέσποινα Μοιραράκη σύζυγος: Η πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του

Δέσποινα Μοιραράκη σύζυγος: Η παρουσιάστρια ανέφερε σχετικά με τη νέα της εκπομπή: «Ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ»

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star «[email protected]» και πραγματοποίησε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη τον περασμένο Ιούνιο. Η επιχειρηματίας, η οποία κάνει πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν με το «Cash or Trash» στο Star, μίλησε για την εκπομπή, ενώ δήλωσε συγκινημένη για το γεγονός πως προχωρά με το πρότζεκτ για δεύτερη χρονιά. «Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε “σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις”» είπε στη συνέχεια. «Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» τόνισε κλείνοντας τις δηλώσεις της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ