Χρήστος Μάστορας – Light: Οργή στο Twitter για το ντουέτο μετά το ξύλο στα Mad

Σφοδρές επικρίσεις δέχτηκε ο Χρήστος Μάστορας από το συγκρότημα “Μέλισσες” για την απόφασή του να τραγουδήσει στη σκηνή των χθεσινοβραδινών βραβείων του Mad μαζί με τον Light, ενώ είχε προηγηθεί ο άγριος ξυλοδαρμός του τράπερ με τον Snik.

Το όνομα του τραγουδιστή έχει γίνει νούμερο ένα trend στο Twitter, με τους χρήστες να αποδοκιμάζουν τη στάση του, ενώ συγχρόνως επικροτούν την Έλενα Παπαρίζου που αποχώρησε από την εκδήλωση.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη βίαιη συμπλοκή των δύο τράπερ, ο Light ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα. Μόλις ολοκληρώθηκε η κοινή τους εμφάνιση, ο τράπερ πήρε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

“Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλο τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτήν τη διοργάνωση. Από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά” είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, μόλις κατέβηκε από τη σκηνή ακολούθησε άλλος ένας καβγάς με τον Snik στη φυσούνα του γηπέδου στο Τάε Κβο Ντο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ