Χριστίνα Μπόμπα νοσοκομείο: Ξανά στο δωμάτιο της κλινικής

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Η σύζυγος του παρουσιαστή που κυοφορεί δίδυμα μπήκε ξανά στο νοσοκομείο. Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τα social media χωρίς ωστόσο να γνωστοποιήσει τον λόγο. «Μετά από αρκετά μπες – βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ», έγραψε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα από το δωμάτιο της κλινικής. Στο στιγμιότυπο, η εγκυμονούσα απεικονίζεται με ορό στο χέρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε στο νοσοκομείο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης. Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο ίδιος έκανε γνωστούς τους λόγους υγείας που η εγκυμονούσα σύζυγός του χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… είμαστε καλά και οι 4! Χρειάστηκε να μείνουνε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κοιλιακούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμη κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως!» έγραψε ο παρουσιαστής.

Χριστίνα Μπόμπα νοσοκομείο Χριστίνα Μπόμπα νοσοκομείο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ