Χρίσλα Γεωργακοπούλου ταξί: Επίθεση από τον οδηγό – Η απίστευτη περιπέτειά της

Χρίσλα Γεωργακοπούλου ταξί: Την απίστευτη περιπέτεια που βίωσε με έναν οδηγό ταξί, διηγήθηκε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Μια δυσάρεστη εμπειρία είχε πρόσφατα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος πήρε ταξί από το Σύνταγμα για το Παλαιό Φάληρο και φτάνοντας στον προορισμό ζήτησε απόδειξη, ωστόσο δέχθηκε επίθεση από τον ταξιτζή και όταν προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός την παρέσυρε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι της. Το πρωί της Πέμπτης η Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not για όσα εφιαλτικά βίωσε.

«Θα κινηθώ νομικά. Είμαι με κάκωση στο δεξί μπράτσο. Θα γίνει επανεξέταση με μαγνητική για να δούμε αν έχει πειραχτεί ο τένοντας. Έχω αιματώματα στο κουντεπιε επειδή πέρασε το ταξί από πάνω μου και στα γόνατα. Ο λόγος που βγαίνω σήμερα είναι ότι ο κόσμος πρέπει να προσέχει γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν πολλά καθάρματα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς τον κλέβουν όπως τους τουρίστες», είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Πρόλαβα και πήρα την πινακίδα. Ήρθαν δύο άνδρες της  ΔΙΑΣ και έκανα την καταγγελία. Μήνυση θα καταθέσω σήμερα το μεσημέρι. Ο λόγος που θα κινηθώ νομικά είναι ότι αυτός ο άνθρωπος για 7 ευρώ μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ