Χάρης Χριστόπουλος- Ανίτα Μπραντ παιδιά: Γονείς για δεύτερη φορά!

Χάρης Χριστόπουλος- Ανίτα Μπραντ παιδιά: «Φόραγα ψεύτικο μούσι να μην μας αναγνωρίσουν»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός του, Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day, θέτοντας πρώτα το ερώτημα υπό τη μορφή κουίζ για να προχωρήσει στη συνέχεια στις αποκαλύψεις. «Το ζευγάρι που είναι ευτυχισμένο και ήδη κρατάει το δεύτερο μωράκι του στην αγκαλιά και δεν το μάθαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Για εννέα μήνες κράτησαν κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία φιλοξένησε στη συνέχεια τον συγκινημένο φωτογράφο, σε ζωντανή σύνδεση από το μαιευτήριο.

Χάρης Χριστόπουλος: Κυκλοφορούσαμε με καπέλα, μεγάλα γυαλιά, φορούσα αποκριάτικο μούσι

«Μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολο πράγμα και έχουμε περάσει διάφορα. Ήταν ο διακαής πόθος μας και θέλουμε να έχουμε μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Μετά από κάποια θεματάκια που είχαμε, προσπαθήσαμε να κλειστούμε και να προσευχηθούμε πολύ. Έχουμε κάνει πολύ προσευχή και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε και εμένα και την Ανίτα που όλα πήγανε τόσο σωστά», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ο Χάρης Χριστόπουλος, ενώ αποκάλυψε πως το μωράκι είναι αγόρι. «Όταν γίνεσαι γονιός σε λίγο πιο ώριμη ηλικία το αντιμετωπίζεις πολύ διαφορετικά. Οι άνδρες έχουμε καθαρά φιλική συμμετοχή στην εξέλιξη και τη σύλληψη μιας εγκυμοσύνης. Για μένα είναι τόσο πολύπλοκο και με φοβίζει τόσο πολύ, αλλά δεν μπορεί κανένα ανδρικό μυαλό να το συλλάβει, το τι συμβαίνει σε μια γυναίκα. Και πάλι η Ανίτα ήταν πολύ ήρεμη, εγώ είχα την αγωνία, εγώ έτρεμα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μιλώντας, τέλος, για το πώς κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη για 9 μήνες, ο δημοφιλής φωτογράφος αποκάλυψε γελώντας ότι: «Έχουμε περάσει όλες τις ταβέρνες της παραλίας της Αττικής, με καπέλα, σε στυλ Βλαχοπούλου, με μεγάλα γυαλιά, εγώ φόραγα με λάστιχο μούσι αποκριάτικο. Δεν κάνω πλάκα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ απέκτησαν το 2020 τον πρώτο τους γιο, τον οποίο βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ