Αθερίδης – Καρύδη γάμος: Γιατί δεν παντρεύτηκε το αγαπημένο ζευγάρι

Αθερίδης – Καρύδη γάμος: Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο «Mega Καλημέρα»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για την εφηβεία του, τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και για την κόρη του. Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εφηβεία-κόλαση που πέρασε, σε αυτό που τον νευριάζει στη Σμαράγδα Καρύδη, και στο συμβάν με την κόρη του που τον έκανε να «χάσει» δέκα χρόνια από τη ζωή του. Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον γάμο, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε πως «δεν έχω πάρει διαζύγιο, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να αποτύχω ξανά. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με τη Σμαράγδα, ήταν πώς θα το πω στην Ελένη».

«Συμβουλεύω τη Σμαράγδα κι εκείνη εμένα. Στη Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία, κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία», επεσήμανε.

Για την παιδική ηλικία του και τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε,

«Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές. Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Είχα φύγει από το σπίτι στην εφηβεία, συζούσα με μια κοπέλα, αλλά είχα και κρίσεις πανικού από τα 15 μου».

«Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση. Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει. Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη μελιτζάνα και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο. Αν είχα γιο θα φοβόμουν πάρα πολύ και με τον εγγονό μου φοβάμαι», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το περιστατικό με την κόρη του εξήγησε πως εκείνο που τον τρόμαξε, ήταν όταν στα 16 της έπεσε αναίσθητη από μεθύσι και την έτρεχαν στο νοσοκομείο. «Μέχρι να καταλάβω ότι ζει, έχασα δέκα χρόνια ζωής», είπε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ