Αποχώρηση Μπόμπαινα MasterChef 6: «Όποιος ενοχλείται να πιει ξύδι»

Αποχώρηση Μπόμπαινα MasterChef 6: Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε μετά την αποχώρησή του από το MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε μετά την αποχώρησή του από το MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο μάγειρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «[email protected]» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πρώην συμπαίκτριά του, Ελπίδα Μορφούλη, ενώ ανέφερε ακόμα, πως κατάλαβε αμέσως ότι κάτι είχε κάνει λάθος στο πιάτο του και θα αποχωρούσε.

«Με την Ελπίδα, δεν έχεις καμία Ελπίδα. Είναι εντελώς διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σαν να πρόκειται για δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Μου ζήταγε συγγνώμη στις επιστροφές», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέραμε από την αρχή ότι εγώ και ο Νικήτας δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο»

Όπως είπε στη συνέχεια, ο Νικήτας χάρηκε ιδιαίτερα που ο ίδιος αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef και κάπως έτσι, πάτσισαν, καθώς και εκείνος είχε χαρεί, όταν αποχώρησε ο κολλητός του Νικήτα, ο Πέτρος. «Ξέραμε από την αρχή ότι εγώ και ο Νικήτας δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο», ανέφερε.

«Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να γυρίσω στο σπίτι, να χαιρετήσω τον Γιάννο», δήλωσε ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ πρόσθεσε πως: «Ποτέ δεν θα μπορούσα να τον επηρεάσω ή εκείνος εμένα». Όσο για το «τεφτέρι» που είχε δηλώσει ότι έχει από την αρχή του παιχνιδιού και από το οποίο, διέγραφε τα ονόματα όσων τον ενοχλούσαν, δήλωσε: «Όποιος ενοχλείται από αυτό, μπορεί να πιει ξύδι. Λυπάμαι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ