Άντζυ Ανδριτσοπούλου κορονοϊός: «Μας διέλυσε. Δεν ήμουν υπέρ του εμβολίου»

Άντζυ Ανδριτσοπούλου κορονοϊός: «Δυστυχώς όσο και να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος δεν ισχύει»

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου μίλησε για την περιπέτεια που έζησε μαζί με την οικογένειά της εξαιτίας του κορονοϊού τονίζοντας πως πριν κολλήσει δεν ήταν υπέρ του εμβολίου και προσπάθησε να προειδοποιήσει το κοινό για τους κινδύνους του ιού. Η Ανδριτσοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στον Πρωινό Καφέ και εξελίχθηκε σε σχεδιάστρια κοσμημάτων, ενώ πέρσι την είδαμε και στο My Style Rocks.

Πριν τρεις εβδομάδες η ίδια πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια λόγω του κοροναϊού ενώ ο σύντροφός της χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
«Πρώτη κόλλησα εγώ και το ιικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που αμέσως κόλλησα το γιο μου και μετά τον σύζυγό μου. Ο μικρός έκανε μια μέρα 39 πυρετό αλλά δυστυχώς ο σύζυγός μου το πέρασε δύσκολα, του γύρισε σε ελαφριά πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 5 μέρες. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά… Εγώ έκανα δέκατα αλλά είχα μεγάλη ατονία και όσο περνούσαν οι μέρες αντί να καλυτερεύω χειροτέρευα» αποκάλυψε η ίδια.

Το εμβόλιο είναι το μόνο που μπορεί να μας σώσει

«Δυστυχώς όσο και να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος αλλά δεν ισχύει. Εγώ και η οικογένειά μου το περάσαμε δύσκολα. Μας διέλυσε. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ένιωσα φόβο για το τι θα γίνει για το πως θα εξελιχθεί. Είχα πει πολλές φορές ότι ο εγκλεισμός αυτός με είχε κουράσει απίστευτα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ήμουν υπέρ του εμβολίου. Έλεγα αν μας βρει ο covid θα το περάσουμε εύκολα νέοι είμαστε, δεν χρειάζεται να εμβολιαστούμε ακόμα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι το μόνο που μπορεί να μας σώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ