Αντώνης Αντωνίου σύζυγος: «Η Νατάσα θα είχε πιο λαμπρή καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου»

Το ζευγάρι μίλησε για τα 38 χρόνια που είναι μαζί σε κοινή συνέντευξη – Δείτε βίντεο

Ο Αντώνης Αντωνίου και η Νατάσα Ασίκη παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη και μίλησαν για τη συμπόρευσή τους τόσο στη ζωή, όσο και στο θέατρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» το ζευγάρι, που είναι 38 ολόκληρα χρόνια μαζί, αναφέρθηκε στο πώς είναι να εργάζονται και οι δύο ως ηθοποιοί.

Αρχικά, ο Αντώνης Αντωνία είπε,

«Είναι εύκολο για ένα ζευγάρι ηθοποιών να συνυπάρχει. Τόσα ζευγάρια ηθοποιών υπάρχουν. Για εμάς λειτούργησε πολύ καλά. Επειδή το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και αυτή την αίγλη, σε ενώνει. Μπαίνεις μέσα και γοητεύεσαι και είσαι παρέα με τον σύντροφό σου. Παλεύετε για το ίδιο πράγμα. Όλα αυτά σε ενώνουν. Είναι σημαντικό πράγμα το θέατρο, σε συνεπαίρνει, σου ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι. Πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε σπουδαιότερη καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου. Εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση με το θέατρο, ενώ στη Νατάσα ανοίγονταν μπροστά της τα πάντα».

«Ειδικά όταν ο ένας είναι ήδη φτασμένος και δεν υπάρχει αντιζηλία. Ποιος έγινε πρώτος και ποιος δεύτερος. Υπάρχει και ο θαυμασμός…» ανέφερε με τη σειρά της, η Νατάσα Ασίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ