Αντίνοος Αλμπάνης διάρρηξη: Το μήνυμα του στο instagram

Αντίνοος Αλμπάνης διάρρηξη: Ο ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και με το χιούμορ του έστειλε ένα μήνυμα σε κάθε επίδοξο διαρρήκτη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως βρίσκεται σε διακοπές, όμως ένας διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι του. Ο ηθοποιός που ενημερώθηκε για τη ληστεία στην κατοικία του, θέλησε να στείλει μήνυμα μέσα από το Instagram, στον άνθρωπο που τον έκλεψε. Όπως γράφει στο μήνυμά του, στο σπίτι του όσο εκείνος λείπει βρίσκεται ο σκύλος του και η κυρία που τον φροντίζει. Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του:

«Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει.

Ξανασκέψου το
φιλικά, Αντίνοος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ