Αιμίλιος MasterChef: Το τρανς αγόρι μιλά για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου

Αιμίλιος MasterChef: «Ο Σταύρος μου είπε ειρωνικά “τι αντράκι είσαι εσύ”» αποκάλυψε για παίκτη του ριάλιτι – Δείτε βίντεο

O Αιμίλιος, το τρανς αγόρι εμφανίστηκε στις οντισιόν του φετινού MasterChef μίλησε για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλει να κάνει, κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και στο ριάλιτι μαγειρικής. O τρανς διαγωνιζόμενος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου και είπε αρχικά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται: «Οι άνθρωποι είναι κακοί και όχι μόνο τις κουζίνες. Έχω περάσει δύσκολα και στην έξω ζωή αλλά και στις κουζίνες. Είχα καταλάβει από μικρή ηλικία τη θέλω. Προσπαθούσα να το δείξω, φορούσα συγκεκριμένα ρούχα, ήθελα πιο κοντά μαλλιά και έπαιζα μόνο με αγόρια».

Όσο για την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, ο 27χρονος αποκάλυψε,

«Η μεγάλη επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω είναι περίπου 50.000€ στην Ελλάδα και στο Λονδίνο 80.000€. Δεν υπάρχει επιχορήγηση, το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι κάποια χρήματα για τις ορμονοθεραπείες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, για τα πρώτα έξοδα. Μέχρι στιγμές ανταπεξέρχομαι οικονομικά από τη δουλειά μου και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι δίπλα οι δικοί μου άνθρωποι».

Στην πορεία τόνισε ότι: «Για να πάρεις χαρτί από τον ψυχίατρο για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, χρειάζεσαι ένα χρονικό διάστημα, οπότε μέχρι να γίνει όλη η διαδικασία από πίσω, προσπαθεί να βάλεις σε σειρά τα υπόλοιπα. Όποιος έχει το χρηματικό ποσό μπορεί να κάνει πιο γρήγορα τις διαδικασίες». Τέλος, ανέφερε: «Από του κριτές δεν με στεναχώρησε κανείς, από έναν παίκτης όμως ένιωσα μια ενόχληση. Ο Σταύρος είχε πει κάτι και με πείραξε. Ήμασταν σε έναν καναπέ και πάνω σε μια συζήτηση είχε πετάξει μια φράση του τύπου: Ο Σταύρος μού είπε ειρωνικά “τι αντράκι είσαι εσύ…”. Ήταν και άτομα της παραγωγής μπροστά. Με ρώτησαν γιατί δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα, αλλά δεν ήθελα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ