Ξύπνησε από κώμα 3 μηνών ενώ της έδιναν 5% πιθανότητες να ζήσει

Η youtuber χρειάστηκε να υποβληθεί σε τεχνητό κώμα μια μέρα μετά τη γέννηση του γιου της. Οι γιατροί της έδιναν μόνο 5% πιθανότητες επιβίωσης.

Ως θαύμα χαρακτηρίζει την επιβίωσή της η Βρετανίδα youtuber, Grace Victory, η οποία νόσησε σοβαρά από κορονοϊό λίγες μέρες πριν τον τοκετό.

Η 30χρονη Grace ξύπνησε από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για τρεις ολόκληρους μήνες, καθώς η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι της έδιναν μόλις 5% πιθανότητες να επιβιώσει, ο ιός πιθανότατα «κατέλαβε» τον οργανισμό της, ο οποίος ήταν ευάλωτος λόγω της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, η Grace ενημερώθηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου ότι για πέντε λεπτά ήταν «κλινικά νεκρή», ενώ υπέφερε από ανεπάρκεια σε πολλαπλά όργανα αλλά και καρδιακή ανακοπή.

«Δεν υπάρχει καμία εξήγηση για την επιβίωσή μου. Οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να το εξηγήσουν και πως είμαι ένα θαύμα», είπε η 30χρονη στους ακολούθους της στο Instagram.

Κανονικά ο τοκετός προγραμματιζόταν για τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι η Grace έπρεπε να γεννήσει εκτάκτως, λόγω της απότομης επιδείνωσης της υγείας της από τον κορονοϊό.

Έτσι, η youtuber έφερε στον κόσμο το μωρό της στις 24 Δεκεμβρίου και υποβλήθηκε σε τεχνητό κώμα ανήμερα τα Χριστούγεννα. Κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα τον περασμένο Μάρτιο.

Όπως ανέφερε η ίδια, καθώς βρισκόταν σε κώμα, είδε «ένα πράσινο φως, ενώ έκανε μια συζήτηση με τον Θεό πριν πετάξει στον ουρανό».

«Δεν υπάρχουν λόγια για περιγράψω αυτό που πέρασα», κατέληξε η Grace.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/COXuXvhA1yp/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ