Βρετανία: Μπαρ, hangover, ψώνια – Το Λονδίνο σφύζει ξανά από ζωή (Βίντεο)

Άρση του lockdown στη Βρετανία και το Λονδίνο σφύζει ξανά από ζωή. Οι Βρετανοί ξαναντάμωσαν σε παμπ και μαγαζιά και ήπιαν για να γιορτάσουν! Δείτε τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

Ξύπνησαν σήμερα από το πρώτο τους hangover οι Βρετανοί μετά από καιρό. Από χθες παμπ, μπαρ, εστιατόρια είναι ανοιχτά, ενώ στα μαγαζιά τα ψώνια μάλλον έσπασαν ρεκόρ σε συρροή κόσμου με ατελείωτες ουρές και αναμονή πολλών ωρών. Εκατομμύρια άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την άρση του lockdown που ήρθε με τον εμβολιασμό του πληθυσμού άνω των 50 ετών με τουλάχιστον μια δόση.

Τέσσερις μήνες είναι κλειστές οι παμπ και δεν έχασαν καμία ευκαιρία να ξαναβρεθούν και να πιουν, να γλεντήσουν και να κάνουν ό,τι έκαναν πριν τον κορονοϊό. 

Στο Σόχο, στην καρδιά του Λονδίνου, επικράτησε το αδιαχώρητο. Δείτε μερικά από τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media: 

Σήμερα το πρωί ωστόσο τα βρετανικά μίντια είναι γεμάτα με πληροφορίες για πολλές νοσηλείες λόγω… hangover αλλά και εικόνες με ασθενοφόρο να μαζεύουν νεαρά κυρίως άτομα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το πολύ αλκοόλ. 

Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει ότι πολλοί νοσηλεύτηκαν ενώ καταγράφηκαν πολλά περιστατικά σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοούνται ιδιαίτερα από τις συνέπειες του hangover και μάλιστα αρκετοί το θεωρούν μάλιστα ένδειξη επιστροφής στο φυσιολογικό. Ένας δήλωσε: «Χαίρομαι που ανακοινώνω ότι έχω πονοκέφαλο μετά από μια νύχτα σε μια παμπ»…

Η άρση του lockdown ήρθε μετά την αισιόδοξη πρόβλεψη του UCL ότι η Βρετανία θα μπορούσε να επιτύχει ανοσία της αγέλης έναντι του κορονοϊού τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, σύμφωνα με το υπολογιστικό μοντέλο του πανεπιστημίου, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις των επιστημονικών συμβούλων της κυβέρνησης, που έχουν προειδοποιήσει για νέο κύμα νοσηλειών εντός του καλοκαιριού.

Τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας, έδειχναν πως την εβδομάδα έως τις 14 Μαρτίου, το 54% του πληθυσμού της Αγγλίας είχε αντισώματα κατά του κορονοϊού, με ελαφρώς μικρότερα ποσοστά να καταγράφονται για τα άλλα κράτη του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή την Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ