Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Πότε θα μιλήσει στη Βουλή

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα μιλήσει στη Βουλή ή την Τετάρτη (30/03) ή την Πέμπτη (31/03), όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (26/03).

Ειδικότερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται να διαρκέσει για 20 λεπτά και, τη Δευτέρα (28/03), θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σεργίι Σουτένκο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα μιλήσει στη Βουλή ύστερα από σχετική πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη χθεσινή (25/03) τηλεφωνική επικοινωνία τους.

«Έχουν σκοτωθεί πάνω από 16.000 Ρώσοι στρατιώτες»

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απηύθυνε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα το Σάββατο (26/03) και υποστήριξε ότι περισσότεροι από 16.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στο πεδίο της μάχης.

Ακόμα, ο ίδιος υπογράμμισε πως η σθεναρή αντίσταση των Ουκρανών είναι ένα μήνυμα στη Ρωσία ότι πρέπει να διαπραγμευτούμε και πρόσθεσε ότι «όλοι θα δουν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται στη Μαριούπολη».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ