Βασιλιάς Κάρολος: Συνάντησε τους εκπροσώπους της Γερμανίας στη Eurovision 2023

Το συγκρότημα των Lord of the Lost, οι εκπρόσωποι της Γερμανίας για τη Eurovision 2023, συνάντησαν τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Αμβούργο, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (31/03). Συγκεκριμένα, οι Lord of the Lost κατάγονται από το Αμβούργο και συνάντησαν τον μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου σε εκδήλωση στη γερμανική πόλη, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε δεξίωση της βρετανικής πρεσβείας με τη συμμετοχή 1.000 προσκεκλημένων.

Οι Lord of the Lost θα εκπροσωπήσουν τη Γερμανία στο Λίβερπουλ με το τραγούδι «Blood and Glitter». Μάλιστα, η συμμετοχή τους είναι ο τίτλος του τελευταίου άλμπουμ του συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε το 2022, και έχει καταγράψει σχεδόν 1,5 εκατ. streams στο Spotify. Υπενθυμίζεται ότι, ως μέλος των λεγόμενων «Big Five» χωρών, η Γερμανία θα συμμετάσχει στον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού, που θα γίνει στις 13 Μαΐου.

Για την ιστορία, οι υπόλοιπες τέσσερις χώρες που έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2023 είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο διοργανώνει τον φετινό διαγωνισμό. Επίσης, η Ουκρανία έχει προκριθεί απευθείας στον τελικό του μουσικού θεσμού ως περσινή νικήτρια χώρα, αν και δεν μπορεί να διοργανώσει τη Eurovision 2023 εξαιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου με τη Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ