Τουρκία: Ύβρεις Τσελίκ σε Μητσοτάκη, Δένδια – «Είναι ψεύτες»

Επίθεση του εκπροσώπου του ΑΚΡ στην Τουρκία σε Μητσοτάκη – Δένδια.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία (ΑΚΡ), Ομέρ Τσελίκ, αναφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στους κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Νίκο Δένδια.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης της κομματικής επιτροπής υπό την προεδρεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τσελίκ είπε ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός κάνει ψευδείς και προκλητικές δηλώσεις, συναντιέται με διάφορους ηγέτες και το μόνο που κάνει είναι να καταγγέλλει την Τουρκία».

Η Ελλάδα ακολουθεί μια επιθετική πολιτική. Οι Έλληνες πολιτικοί, πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, δημιουργούν εντάσεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο για να ξεπεράσουν τις εσωτερικές πολιτικές αντιξοότητες και να διαχειριστούν ορισμένες πιέσεις που δέχονται», προσέθεσε για τον κ. Μητσοτάκη.

«Η μόνη ενασχόληση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών είναι να λέει ψέματα σχετικά με την Τουρκία», είπε για τον κ. Δένδια.

«Παρά τις προειδοποιήσεις μας, συνεχίζουν να εξοπλίζουν τα νησιά κι όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν και πραγματικές συνέπειες», είπε για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών.

«Αυτή η επιμονή τους θα φέρει de facto αποτελέσματα. Αυτό που κάνουν είναι να ξοδεύουν τα μέσα και τα λεφτά του ελληνικού λαού. Έχουμε δίκιο και επίσης όλα τα μέσα για να το αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο και από νομικής απόψεως», συμπλήρωσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ