Τουρκία: Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για την τραγουδίστρια Χουλιά Αβσάρ

Δύο κόσμοι στην Τουρκία με τον λαό να στήνεται σε ουρές για φτηνό ψωμί και άλλους να ανοίγουν σαμπάνιες σε κέντρα διασκέδασης.

Μπορεί η τουρκική οικονομία να πιέζεται και η λίρα να κατρακυλά συνεχώς έναντι του δολαρίου ωστόσο αυτή η κατάσταση δεν αγγίζει όλους τους Τούρκους και σίγουρα δεν αφορά τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες της γειτονικής χώρας που έκριναν πιο σοβαρό να προβάλουν στα πρωτοσέλιδα τις 200 σαμπάνιες που ανοίχτηκαν για τα μάτια της τραγουδίστριας Χουλιά Αβσάρ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CW0x6PioVgJ/

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν Άραβες, Ρώσοι και Αζέροι επιχειρηματίες.

Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη.

Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε «οπλαποθήκη» των ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ