Το Μπάκιγχαμ αποφάσισε τι θα κάνει τα χιλιάδες αρκουδάκια που άφησαν στην μνήμη της Ελισάβετ

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι φωτογραφίες με τα χιλιάδες αρκουδάκια που άφησε ο κόσμος έξω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ως φόρο τιμής στην μνήμη της.

Τα λούτρινα με τη μορφή του αρκούδου Paddington είχαν ιδιαίτερη σημασία, μιας και το αρκουδάκι είχε πρωταγωνιστήσει με την Ελισάβετ με βιντεάκι, όπου έπιναν αγγλικό τσάι και έτρωγαν σάντουιτς με μαρμελάδα.

Τι έγιναν όμως τα αρκουδάκια;

Την απάντηση έδωσε το ίδιο το Παλάτι με ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media.

https://www.instagram.com/p/ClGR0WxoRWA

Αφού συγκεντρώθηκαν από τους εθελοντές του Royal Parks, καθαρίστηκαν προσεκτικά και ξεκίνησαν το επόμενο ταξίδι τους με πρώτο σταθμό το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και το Clarence House.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας μοιράστηκε φωτογραφίες με τα αξιολάτρευτα λούτρινα τοποθετημένα σε βασιλικές κατοικίες να κάνουν τις σκανταλιές τους!

https://www.instagram.com/p/ClGf9HUsWm8

Στη βιβλιοθήκη, στις σκάλες, στην εξώπορτα αλλά και δίπλα στη φωτογραφία της Ελισάβετ, ο Paddington με το γνωστό μπλε παλτό και το κόκκινο καπέλο του φιγουράρει στις υπέροχες φωτογραφίες.

Το ταξίδι τους όμως δεν σταματά εδώ. Την επόμενη εβδομάδα, η βασιλική σύζυγος Καμίλα θα τα παραδώσει σε βρεφονηπιαγωγείο όπου θα γνωρίσουν τη νέα τους οικογένεια καθώς θα δοθούν σε παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ