Το απίθανο σκίτσο της Washington Post: Οι 3 άνδρες που μετάνιωσαν πικρά τις κινήσεις τους

Με ένα δηκτικό σκίτσο η εφημερίδα Washington Post στηλιτεύει τις παγκόσμιες εξελίξεις και τα διεθνή τεκταινόμενα των τελευταίων μηνών.

Στο απίθανο σκίτσο, τρία πρόσωπα που κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα, ο Έλον Μασκ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ, φέρονται, σύμφωνα πάντα με τον σκιτσογράφο της εφημερίδας, να έχουν μετανιώσει πικρά για αποφάσεις τους.

Ο Έλον Μασκ φέρεται να έχει μετανιώσει για την εξαγορά του Twitter. Ο μεγιστάνας πλήρωσε 43,26 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά λίγες εβδομάδες μετά ο ίδιος ανέδειξε την πιθανότητα μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας του Twitter, κλείνοντας μία χαοτική ημέρα, που περιλάμβανε προειδοποίηση από μια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, αλλά και τις αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας.

«I was wrong to buy Twitter», φέρεται να σκέφτεται στο σκίτσο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να σκέφτεται ότι ήταν λάθος να εισβάλλει στην Ουκρανία, αφού μετά από έναν αδιέξοδο πόλεμο αναγκάστηκε να υποχωρήσει από την Χερσώνα, την οποία είχε καταλάβει.

Όσο για τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στο σκίτσο φέρεται να σκέφτεται: «Η Μελάνια έκανε λάθος για τον Δρ. Οζ».

Ο Τραμπ γνώρισε μια απροσδόκητη ήττα των εκλεκτών του Ρεπουμπλικανών υποψηφίων στις ενδιάμεσες εκλογές, μεταξύ των οποίων και ο Τουρκο-αμερικανός γιατρός των διασημοτήτων και φίλος του Ερντογάν, δρ. Μεχμέτ Οζ, που έχασε την εκπροσώπηση της Πενσυλβάνια στη Γερουσία. Σύμφωνα με τους New York Times, ο Τραμπ έγινε έξω φρενών και με την Μελάνια που υποστήριζε τον Οζ.

Το σκίτσο ανέβασε σε ανάρτησή του Ρώσος αναλυτής και δημοσιογράφος. «Είναι Σάββατο, η Χερσώνα είναι ελεύθερη και αυτό το σκίτσο με κάνει να γελάω», σχολίασε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ