Θα χτυπήσουμε σχολεία και εμβολιαστικά κέντρα: Παραστρατιωτικές ομάδες αντιεμβολιαστών απειλούν τη Βρετανία

Παραστρατιωτικές ομάδες υπό την καθοδήγηση πρώην στρατιωτικών οργανώνονται στη Βρετανία. Τι υποστηρίζουν.

Για… πόλεμο προετοιμάζονται ακραίοι αντιμεβολιαστές στη Βρετανία που φαίνεται να οργανόνωνται ολοένα και περισσότερο και να αποκτούν συγκεκριμένη δομή παραστρατιωτικού χαρακτήρα απειλώντας ότι θα «χτυπήσουν» τα εμβολιαστικά κέντρα, τα σχολεία και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της DailyMail ,η ομάδα «Alpha Men Assemble» όπως αποκαλείται, αποτελείται κυρίως από μεσήλικες άνδρες πρώην μέλη των ενόπλων δυνάμεων που στρατολογούν αντιεμβολιαστές πολίτες και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ακόμη και δημόσια πάρκα προκειμένου να εκπαιδεύσουν τα μέλη στις πολεμικές τέχνες ώστε να είναι έτοιμοι για δράση!

Η ομάδα κατά τις ίδιες πληροφορίες μετρά πάνω 7.000 μέλη σε ομάδα social media, εκεί που διακινούνται ακραίες θεωρίες συνομωσίας οι οποίες αναφέρουν μεταξύ άλλων για «παγκόσμιο πόλεμο» μεταξύ των πολιτών και των κυβερνήσεων ενώ οργανώνουν κατ’ οίκον διδασκαλία ώστε τα παιδιά να μην λαμβάνουν την «κρατική μόρφωση».

Ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας που κατάφερε να μπει στις τάξεις των ακραίων αντιεμβολιαστών περιέγραψε μια από τις συγκεντρώσεις τους στο πάρκο Staffordshire’s Chasewater εκεί όπου 100 άνθρωποι αψήφησαν το κρύο και τη βροχή προκειμένου να αποτελέσουν την πρώτη ομάδα κρούσης της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα ξεκινά με ομιλίες υπό το διακριτικό βλέμμα της αστυνομίας και όταν η τελευταία αποχωρεί δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο παρουσιάζοντας στρατιωτική δομή και εκπαίδευση την οποία αναλαμβάνουν βετεράνοι του στρατού με στολές παραλλαγής.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση της ομάδας έχει ήδη προκαλέσει και πολιτική αναταραχή στη χώρα. Η εκπρόσωπος ασφαλείας των Εργατικών, Χόλι Λιντς, χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις της Mail «εξαιρετικά ανησυχητικές». Και πρόσθεσε: «Οι άνδρες και οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή της αντίδρασης σε αυτήν την πανδημία έχουν κάνει τεράστιες θυσίες για το εθνικό συμφέρον και αυτοί είναι οι αληθινοί πατριώτες. Αυτοί που τους απειλούν είναι απόλυτη ντροπή και δεν πρέπει να τους επιτραπεί να το ξεφύγουν. Η κυβέρνηση πρέπει να δράσει για να διαβεβαιώσει το κοινό ότι αυτή η ομάδα ανθρώπων θα λογοδοτήσει άμεσα για τυχόν παράνομες ενέργειες».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ