Τέιλορ Χόκινς: Πέθανε ο ντράμερ των Foo Fighters

Ο Τέιλορ Χόκινς, ο επί χρόνια ντράμερ του ροκ συγκροτήματος Foo Fighters, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (26/03) το συγκρότημα.

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας Τέιλορ Χόκινς», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός του συγκροτήματος στο Twitter, και προστέθηκε: «Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό γέλιο του θα ζουν με όλους μας για πάντα. Η καρδιά μας είναι με τη σύζυγό του, τα παιδιά και την οικογένειά του και ζητάμε να αντιμετωπίζεται η ιδιωτικότητά τους με τον μέγιστο σεβασμό σε αυτήν την αφάνταστα δύσκολη στιγμή».

Οι Foo Fighters βρίσκονται σε περιοδεία στη Νότια Αμερική και επρόκειτο να εμφανιστούν, την Παρασκευή (25/03), στο Festival Estereo Picnic στην Μπογκοτά της Κολομβίας, αλλά οι ιθύνοντες ανακοίνωσαν πως το συγκρότημα αποσύρθηκε λόγω του θανάτου του Τέιλορ Χόκινς.

Επισημαίνεται ότι ο Τέιλορ Χόκινς ήταν ντράμερ των Fοο Fighters από το 1997, έχοντας πάρει τη θέση του Γουίλιαμ Γκόλντσμιθ. Ο Τέιλορ Χόκινς καταγόταν από το Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια και υπήρξε ντράμερ των Αλάνις Μόρισετ και Σας Τζόρνταν πριν ενταχθεί στους Foo Fighters.

Μετά τον ιδρυτή και frontman των Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ, ο Τέιλορ Χόκινς ήταν ίσως το πιο σημαντικό μέλος του γκρουπ, εμφανιζόμενος τακτικά δίπλα σε αυτόν τόσο σε συνεντεύξεις όσο και σε ρόλους στα βίντεο κλιπ του συγκροτήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ