Τα διαφορετικά 80ά γενέθλια του Αντονι Φάουτσι -Θα τα γιορτάσει με τις κόρες του μέσω Zoom

Διαφορετικός θα είναι ο φετινός εορτασμός των γενεθλίων του διασημότερου γιατρού των Ηνωμένων Πολιτειών, Άντονι Φάουτσι, ο οποίος στις 24 Δεκεμβρίου γίνεται 80 ετών!

Όπως αποκάλυψε λόγω των περιοριστικών μέτρων και δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ με την πανδημία του κορωνοϊού θα γιορτάσει στο σπίτι παρέα με την γυναίκα του, ενώ θα κάνει βιντεοκλήση μέσω Zoom με τα παιδιά του που βρίσκονται διασκορπισμένα στη χώρα.

«Θα γιορτάσουμε μέσω του Zoom, η γυναίκα μου κι εγώ στο σπίτι και τα παιδιά μου σκόρπια στη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος, Άντονι Φάουτσι μιλώντας στο CBS Evening News. Σημειώνεται ότι ο Φάουτσι έχει τρεις κόρες: Την Μέγκαν, την Άλισον και την Τζένιφερ τις οποίες και συμβούλεψε να τηρήσουν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μάλιστα, ο Φάουτσι παρότρυνε όλους τους Αμερικανούς να μην ταξιδέψουν ούτε να συγκεντρωθούν στα σπίτια των αγαπημένων τους προκειμένου να σταματήσει η διάδοση του ιού. «Το θέμα των Χριστουγέννων με ενοχλεί περισσότερο από των Ευχαριστιών», είπε εξηγώντας ότι η αργία των Ευχαριστιών διαρκεί μερικές μέρες αλλά τα ταξίδια των Χριστουγέννων περισσότερο από μία εβδομάδα και χρονικά ξεπερνούν και την αργία της Πρωτοχρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ