Συνετρίβη ελικόπτερο στη Βραζιλία: Σώθηκαν οι επιβάτες – Δείτε το βίντεο

Συγκλονίζει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την τρομακτική συντριβή ενός ελικοπτέρου. Ως εκ θαύματος, όλοι οι επιβαίνοντες επεβίωσαν του σοκαριστικού αυτού ατυχήματος.

Μετέφερε έναν βουλευτή, έναν αντιδήμαρχο και άλλα δύο άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου. Το ανατριχιαστικό συμβάν έλαβε χώρα την Τετάρτη στην περιοχή Engenheiro Caldas, η οποία υπάγεται στην πολιτεία Minas Gerais της Βραζιλίας.

Στα πλάνα φαίνεται το ελικόπτερο μπλέκεται σε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο και στροβιλίζεται εκτός ελέγχου 2μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο. Στη συνέχεια, το ελικόπτερο χάνει την ισχύ του και στα τελευταία καρέ του βίντεο φαίνεται να βουτά προς το έδαφος.

Από τη συντριβή του ελικοπτέρου προκλήθηκε φωτιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο από πυροσβέστες, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες κατάφεραν να γλυτώσουν μέσα από τα συντρίμμια με ελαφρά τραύματα. Άπαντες διασώθηκαν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και διακομίσθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της περιοχής.

Δείτε την πτώση του ελικοπτέρου:

Τον περασμένο μήνα, ελικόπτερο που μετέφερε έναν υποψήφιο για την προεδρία της χώρας κατέπεσε στη ζούγκλα του Παναμά. Ο ίδιος επίσης επέζησε και δήλωσε ότι νιώθει πως… εξαπάτησε τον θάνατο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ