Συγκλονιστικά βίντεο από την έκρηξη στην Aramco στη Σαουδική Αραβία- Φήμες για χτύπημα των ανταρτών

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε στη Σαουδική Αραβία λίγες ημέρες αφότου οι αντάρτες Χούθι είχαν επιτεθεί σε άλλη αποθήκη πετρελαίου.

Αυτή τη φορά, η νέα έρηξη καταγράφηκε, πιθανότατα και πάλι από τους αντάρτες Χούθι, κοντά στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής Aramco.

Οι υπεύθυνοι της Formula 1 δήλωσαν ότι θα παρακολουθούν στενά την κατάσταση για να αποφασίσουν εάν θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σεζόν, την Κυριακή.

Πυκνός μαύρος καπνός φάνηκε στον ουρανό κοντά στην πίστα, καθώς βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν φλόγες κοντά στις εγκαταστάσεις της Aramco.

Το περιστατικό που ερευνάται σημειώθηκε μόλις 12 μίλια μακριά από την πίστα του Grand Prix όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της Formula1.

Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, οι πτήσεις από την Τζέντα τροποιούνται.

Σύμφωνα με το δίκτυο World News IL, η έκρηξη καταγράφηκε λόγω επίθεσης από τις ομάδες των ανταρτών.

Η οργάνωση Χούθι ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι θα εκδώσει ανακοίνωση για μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση «βαθιά μέσα στην επικράτεια της Σαουδικής Αραβίας».

Σε tweet αναφέρονταν ειδικότερα τα εξής: «Λίγα λεπτά νωρίτερα, οι Χούθι επιτέθηκαν στην Τζέντα και την Aramco, στη δυτική Σαουδική Αραβία. Ακούστηκε τεράστια έκρηξη ενώ ξέσπασε φωτιά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ