Στην Πολωνία ο Μπάιντεν: Έφαγε πίτσα με αμερικανούς στρατιώτες

Στην Πολωνία βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Τζο Μπάιντεν.

Ο αμερικανός πρόεδρος πέταξε από τις Βρυξέλλες και τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Ζέσουφ που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Η πρώτη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν με αμερικανούς στρατιώτες που έχουν σταθμεύσει στην πολωνική πόλη.

Οπως φαίνεται και το βίντεο, ο αμερικανός πρόεδρος συνομίλησε μαζί τους ενώ δεν αντιστάθηκε και στην πίτσα που είχαν μπροστά τους οι στρατιώτες.

Επειτα, ο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον πολωνό ομόλογό του Αντρέι Ντούντα στο αεροδρόμιο του Ρζεσζόφ ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στη Βαρσοβία για συνομιλίες με πολωνούς ηγέτες και μια επίσκεψη σε ένα κέντρο υποδοχής ουκρανών προσφύγων, που εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να γλυτώσουν από τη ρωσική εισβολή. Μπάιντεν και Ντούντα συνομιλούν στο αεροδρόμιο του Ρζεσζόφ Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία όπου επρόκειτο να συναντήσει τον Τζο Μπάιντεν, χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση χωρίς να έχουν δοθεί διευκρινίσεις για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. «Υπήρξε αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου με τον πρόεδρο Ντούντα.

biden

Η Πολωνία είναι η δεύτερη στάση του Μπάιντεν στο ταξίδι του στην Ευρώπη, με στόχο τον συντονισμό της απάντησης της Δύσης στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ