Σωσίας Κέιτ Μίντλετον: Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Μια σωσίας της Κέιτ Μίντλετον που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok, ανακοίνωσε ότι έκανε αίτηση για να την υποδυθεί στο The Crown. Η Brittany Dixon, μια καλλιτέχνιδα από την Αυστραλία, δημιούργησε τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τα έργα τέχνης της – αλλά πολλοί από τους οπαδούς της έσπευσαν να σημειώσουν την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι παραγωγοί του Netflix βρίσκονται σε αναζήτηση μιας «εντυπωσιακής» ηθοποιού που μπορεί να υποδυθεί τη νεαρή Κέιτ στην έκτη σεζόν του ιστορικού δράματος. Μετά την είδηση, η Brittany κατακλύστηκε με μηνύματα από χρήστες του TikTok που της έλεγαν ότι πρέπει να κάνει αίτηση για τον ρόλο και μετά την πρόταση, η νεαρή καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι έκανε αίτηση.

@brittanydixonart Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS 💘😂😂😂 #katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp ♬ Thousand Miles – The Kid LAROI

«Εσύ και η Κέιτ μοιάζετε με αδελφές»

Σε ένα από τα βίντεο της στο TikTok, η Brittany εξηγεί τη διαδικασία υποβολής αίτησης, περιγράφοντας πώς της ζητήθηκε να στείλει μια selfie, κάποιες γενικές πληροφορίες και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που να μιλάει για «κάτι που αγαπάς». Όταν δημοσίευσε βίντεο με τον εαυτό της, η Brittany δέχθηκε γρήγορα σχόλια που τη συνέκριναν με τη σύζυγο του πρίγκιπας Χάρι, με έναν να γράφει: «Ουάου, η ομοιότητα [με την Κέιτ] είναι εκπληκτική».

Άλλοι την έκαναν tag σε σχόλια που της πρότειναν να κάνει αίτηση για το The Crown, με ένα άτομο να επιμένει: «Της μοιάζεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον που ο κόσμος κάνει tag». Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Ουάου, μοιάζετε πάρα πολύ. Τώρα ξέρω γιατί πάντα μου φαινόσουν γνωστή φυσιογνωμία», ενώ ένας τέταρτος έγραψε: «Εσύ και η Κέιτ μοιάζετε με αδελφές» και πολλοί συνέχισαν να την ενθαρρύνουν να υποβάλει αίτηση για τον ρόλο του The Crown. «Σε παρακαλώ, πρέπει να κάνεις αίτηση! Είσαι η Κέιτ που χρειαζόμαστε», της έγραψε μία ακόλουθος της.

@brittanydixonart Ok.. even I’m freaked out now 🤣 #fyp #katemiddleton #katemiddletonlookalike #tiktokart #artistsoftiktok #katemiddletoncastingcall ♬ original sound – What’s Poppin? With Davis!

«Δεν περίμενα ότι αυτό το βίντεο θα τραβούσε τόση προσοχή»

Μετά από αυτό, ανακοίνωσε ότι έκανε την αίτηση και υποσχέθηκε να κρατήσει τους ακολούθους της ενήμερους αφού το κλιπ έγινε viral με πάνω από 300.000 προβολές.

Εξηγώντας τη διαδικασία υποβολής αίτησης, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι αυτό το βίντεο θα τραβούσε τόση προσοχή. Έτσι κατέληξα να κάνω αίτηση, ήθελαν μόνο μια selfie, κάποιες γενικές πληροφορίες και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων με εμένα να μιλάω για κάτι που αγαπώ. Προφανώς μίλησα για τη ζωγραφική, οπότε θα δούμε πώς θα πάει και αν θα το δουν καν», είπε, πριν καταλήξει: «Τέλος πάντων, ευχαριστώ παιδιά που ήσασταν τόσο καλοί, πίσω στη ζωγραφική».

@brittanydixonart Reply to @normanfrock tehe yolo! Just wanted to thank you guys for being so kind! #katemiddleton #thecrown #thecrownnetflix #fyp #artist ♬ original sound – Brittany Dixon

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ