Σέξι χορός – Πολεμικό Ναυτικό: Σάλος στην Αυστραλία

Σέξι χορός – Πολεμικό Ναυτικό: «Νιώθουμε απογοήτευση από τον τρόπο που μόνταρε το υλικό και μας χρησιμοποίησαν, το βρήκαμε πολύ ανατριχιαστικό»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο σέξι χορός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στη χώρα. Αυτό όμως που προκάλεσε ακόμη περισσότερη οργή είναι ο τρόπος που το ABC Australia παρουσίασε το θέμα, καθώς το μοντάζ που έκανε, για πολλά τοπικά Μέσα, βρίσκεται στα όρια του fake news. Όπως φαίνεται σε βίντεο από την εκδήλωση, οι χορεύτριες φορούσαν κόκκινα τοπ και μαύρα σορτσάκια με τη χορογραφία τους να περιλαμβάνει και κινήσεις twerking.

Σύμφωνα με το βίντεο που παρουσίασε το αυστραλιανό κανάλι, οι χορεύτριες «φαίνεται» να πραγματοποιούν το χορευτικό τους μπροστά σε κοινό και ενστόλους. Κάτι, όμως, που δεν συνέβη ποτέ. Όπως επισημαίνει ο Guardian, η ομάδα χορού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία νιώθει ότι «την έχουν εκμεταλλευτεί» και ότι νιώθουν ανασφάλεια όσον αφορά τον τρόπο κάλυψης της εκδήλωσης. «Νιώθουμε απογοήτευση από τον τρόπο που μόνταρε το υλικό και μας χρησιμοποίησαν, το βρήκαμε πολύ ανατριχιαστικό».

Το δίκτυο προχώρησε σε απολογία μέσω ανακοίνωσής του και έριξε την ευθύνη σε βουλευτή της κυβέρνησης, ο οποίος, σύμφωνα με το ABC Australia, τους είπε ότι ο χορός πραγματοποιήθηκε μπροστά σε υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ