Σε καραντίνα η Κέιτ Μίντλετον, ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα στο παλάτι του Κένσινγκτον, αφού ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού.

Σε υποχρεωτική καραντίνα και απομόνωση θα παραμείνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένου κρούσμα του πανδημικού ιού την περασμένη εβδομάδα.

Η Βρετανίδα γαλαζοαίματη βρίσκεται ήδη στην κατοικία της, στα ανάκτορα του Κένσινγκτον, και έχει αναβάλλει όλα τα πριγκιπικά της καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένης και της 73ης επετείου του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, θα παραστεί τελικά μόνος.

Αν και η ίδια έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορονοϊού, σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι αναφέρει ότι «Η Αυτού Υψηλότης δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές οδηγίες της κυβέρνησης και βρίσκεται σε καραντίνα στην κατοικία της».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του κρούσματος με το οποίο ήρθε σε επαφή η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο ο βρετανικός τύπος εικάζει ότι ίσως η επαφή έλαβε χώρα στο Wimbledon την περασμένη Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ