Πρίγκιπας Φίλιππος: Εξελίξεις με την υγεία του, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο

Μετά από 14 ημέρες στο νοσοκομείο του βασιλιά Εδουάρδου, ο πρίγκιπας Φίλιππος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νέο νοσοκομείο.

Ένα ασθενοφόρο χρειάστηκε να μεταφέρει τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Φίλιππο, διακομιστεί στο νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου στο Λονδίνο, ώστε να αντιμετωπιστεί μια μόλυνση από την οποία υποφέρει.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι, ο 99χρονος πρίγκιπας πρόκειται να υποβληθεί και σε εξετάσεις για γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια με την καρδιά του.

Ο Φίλιππος νοσηλευόταν ήδη για 14 ημέρες σε κοντινό νοσοκομείο, όπου εισήχθη προληπτικά μετά από μια αδιαθεσία.

«Η εισαγωγή του δούκα έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από σύσταση του γιατρού του, αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρακολούθηση και ανάπαυση» ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση του παλατιού.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ο πρίγκιπας ανταποκρίνεται καλά στην θεραπεία, ωστόσο πρόκειται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail ο μόνος που έχει δει τον Φίλιππο από την βασιλική οικογένεια είναι ο γιός του, πρίγκιπας Κάρολος, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ