Πέθανε ο Buster, ο σκύλος από την «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση»

Ο Buster, ο σκύλος μπόξερ από την «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση» του John Lewis πέθανε σε ηλικία 12 ετών.

Το αξιαγάπητο σκυλάκι, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Biff, έκλεψε καρδιές σε όλο τον κόσμο όταν εμφανίστηκε στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis το 2016.

Ο συντετριμμένος ιδιοκτήτης του Biff, Jan Patten, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο της κατοικίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Πέτα ψηλά όμορφο, ξεχωριστό αγόρι μας, θα μας λείπεις για πάντα».

Η περίφημη διαφήμιση του John Lewis είχε αφηγηθεί την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που ονομάζεται Bridget που λατρεύει να πηδά και του σκύλου της Buster.

η μητέρα και ο πατέρας της της αγοράζουν ένα τραμπολίνο, κοπιάζοντας όσο κοιμάται για να το κατασκευάσουν πριν το κρύψουν στον κήπο για να της κάνουν έκπληξη την ημέρα των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/p/CIjgnG7hs7i

Καθώς το χιόνι πέφτει το βράδυ, μια παρέα» από ζώα, συμπεριλαμβανομένων αλεπούδων, ενός ασβού, ενός σκίουρου και ενός σκαντζόχοιρου αρχίζουν να χοροπηδούν στο τραμπολίνο καθώς ο Buster παρακολουθεί από το παράθυρο.

Το επόμενο πρωί η Bridget τρέχει για να το χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά, αλλά η χαρά της μετατρέπεται σε σοκ καθώς η παιχνιδιάρης Buster τρέχει και χρησιμοποιεί το νέο της παιχνίδι.

Παρά το ότι το John Lewis έχει δημιουργήσει πολλές εορταστικές διαφημίσεις, πολλοί εξακολουθούν να θεωρούν ότι η εμφάνιση του Buster είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.

Το «Buster the Dog» ψηφίστηκε ως η καλύτερη διαφήμιση του John Lewis σε δημοσκόπηση από τους Radio Times, λαμβάνοντας 24%.

Δείτε την χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του 2016:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ