Ουκρανία – Ρωσία πόλεμος: Νέο τρολάρισμα για τα χαμένα τανκς

Ουκρανία – Ρωσία πόλεμος: Οι Ουκρανοί βρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους να τρολάρουν τους Ρώσους

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει στο προσκήνιο μερικά νέα… όπλα. Ο λόγος για το τρολάρισμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης… Οι αρχές της χώρας λοιπόν συνεχίζουν το ανηλεές τρολάρισμα προς τον Πούτιν, βάζοντας την Εθνική Επιτροπή για την Προστασία από την Διαφθορά να δηλώνει ότι οι πολίτες που θα βρεθούν με ένα κατεστραμμένο ρωσικό τανκ στην κατοχή τους δεν είναι υποχρεωμένοι να το δηλώσουν σαν εισόδημα. Με την ανακοίνωση αυτοί, οι Ουκρανοί θέλουν να αναδείξουν τις μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες απώλειες που έχουν μέχρι στιγμής οι Ρώσοι, ιδίως στα τανκς και τα θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

Το μήνυμα λέει τα εξής: Έχετε στην κατοχή σας ένα ρωσικό τανκ ή θωρακισμένο όχημα και ανησυχείτε πως να το δηλώσετε; Μείνετε ήσυχοι και συνεχίστε να αμύνεστε για την Πατρίδα. Δεν είναι απαραίτητο να δηλώσετε ένα ρωσικό τανκ και άλλο εξοπλισμό, καθώς ο εξοπλισμός αυτών των σκ@τ@ν δεν αξίζουν πάνω από 100 μισθούς (ή περίπου 7,5 χιλιάδες ευρώ).

Το NAPC προσθέτει ότι “τα τρόπαια μάχης” δεν χρειάζεται να δηλωθούν καθώς δεν αποτελούν κάποιο είδος συναλλαγής, αλλά αποκτήθηκαν λόγω της επιθετικότητας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας. Μάλιστα το NAPC κάνει ένα βήμα ακόμα, λέγοντας ότι ο εξοπλισμός των Ρώσων είναι συνήθως χαμηλής ποιότητας και κατεστραμμένος, οπότε είναι αδύνατο να εκτιμηθεί η αξία του.

Οι Ουκρανοί βρίσκουν διαρκώς νέους τρόπους να τρολάρουν τους Ρώσους, όπως τα μηνύματα στους φορτιστές στην Αγία Πετρούπολη ή τα πικάντικα γραμματόσημα που εξέδωσαν απεικονίζοντας τον πρόεδρο Πούτιν σε καθόλου κολακευτικές σκηνές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ