Όπρα: «Ο Χάρι μου μίλησε στα παρασκήνια σχετικά με το ποιος ανησυχούσε για το χρώμα του γιου του»

Τι είπε η Όπρα για τα παρασκήνια της συνέντευξης με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Η πολύκροτη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ προβλήθηκε χτες το βράδυ και, όπως είχε υποσχεθεί η παρουσιάστρια, «κανένα θέμα δεν ήταν εκτός ορίων».

Οι αποκαλύψεις ήταν πολλές και συνταρακτικές, με το πριγκιπικό ζευγάρι να αναφέρει πως κάποιο πρόσωπο από το παλάτι είχε εκφράσει αρκετές φορές την ανησυχία του σχετικά με το πόσο σκουρόχρωμο θα γεννιόταν το πρώτο τους παιδί.

«Η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να μαντέψουν ποιο ήταν το πρόσωπο από το παλάτι που είχε εκφράσει αυτή την «ανησυχία», με κάποιους να υποπτεύονται ακόμα την και την ίδια την βασίλισσα, ή τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Ωστόσο, μετά την συνέντευξη, η Όπρα παραδέχτηκε ότι το πριγκιπικό ζευγάρι της αποκάλυψε κάποια πράγματα, τα οποία δεν αισθάνθηκε άνετα να μοιραστεί στον αέρα.

«Όταν έκλεισαν οι κάμερες ο Χάρι μου ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν η βασίλισσα, ούτε ο πρίγκιπας Φίλιππος, το πρόσωπο που ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του γιου του. Μάλιστα, δεν συμμετείχαν καν σε αυτές τις συζητήσεις. Ο Χάρι μου ζήτησε να το πω αυτό στον κόσμο», δήλωσε η Όπρα, μιλώντας σχετικά στην εκπομπή This Morning, του τηλεοπτικού σταθμού CBS.

Ωστόσο, η Όπρα εξήγησε ότι ο Χάρι δεν μοιράστηκε μαζί της την ταυτότητα του ατόμου που είχε εκφράσει αυτές τις ρατσιστικές «ανησυχίες», καθώς δεν ήθελε να φέρει κανέναν σε δύσκολη θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ