Ο Λευκός Οίκος έδωσε διευκρινίσεις για τη δήλωση Μπάιντεν για τον καρκίνο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος μετά τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ ότι είχε καρκίνο σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε, ανέφερε ότι ο Τζο Μπάιντεν αυτό που εννοούσε με τις δηλώσεις αυτές ήταν ο καρκίνος του δέρματος, από τον οποίο είχε επιβιώσει πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο Μπάιντεν σε ομιλία του σε εκδήλωση στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, δείχνοντας τα ορυκτά καύσιμα δήλωσε ότι «εξαιτίας αυτών, εγώ και πολλοί άνθρωποι πάθαμε καρκίνο, η γενέτειρά μου το Ντέλαγουερ έχει το υψηλότερο ποσοστό καρκίνου στη χώρα» δημιουργώντας σύγχυση με τις δηλώσεις του.

Ενώ πολλοί μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ερώτημα «ο Μπάιντεν έπαθε καρκίνο;», ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Άντριου Μπέιτς, διευκρίνισε το θέμα στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αναφέροντας ότι ο Μπάιντεν επεσήμανε με αυτά τα λόγια τον καρκίνο του δέρματος που είχε πριν αναλάβει την προεδρία, ο Μπέιτς υπενθύμισε ότι η έκθεση υγείας του Μπάιντεν που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο περιείχε επίσης πληροφορίες ότι είχε αυτόν τον καρκίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ