Ο κανόνας των 72 ωρών: Τι είναι και πώς μπορεί να σώσει τη σχέση σας

Ο απλός κανόνας που θα σας γλυτώσει από όλους τους ανούσιους καβγάδες με το σύντροφό σας.

Πολύ συχνά μια ανούσια αφορμή μπορεί να γίνει λόγος για έναν έντονο καβγά, πάνω στον οποίο το ζευγάρι λέει πράγματα που ίσως μετανιώσει.

Εάν είστε από τους ανθρώπους που λέτε πράγματα που δεν εννοείτε πάνω στην ένταση της στιγμής, τότε ίσως ο κανόνας των 72 ωρών θα μπορούσε να αποδειχτεί σωτήριος για τη σχέση σας.

Η ουσία αυτού του κανόνα είναι να μη διστάσετε να πάρετε το χρόνο σας, προκειμένου να σκεφτείτε οτιδήποτε σας προβληματίζει με καθαρό μυαλό, πριν αντιδράσετε.

Τον κανόνα των 72 ωρών, αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο TikTok η Ashley Madison, η οποία συχνά αναρτεί βίντεο με θέματα που αφορούν τις σχέσεις.

Όπως εξήγησε η ίδια, ο κανόνας αυτός μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε ρομαντικές, όσο και σε φιλικές σχέσης και σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα σκληρά λόγια τα οποία συχνά λέγονται πάνω στους καβγάδες, που ίσως στην πορεία θα μετανιώνατε.

«Εάν ο σύντροφός σας έχει κάνει κάτι που σας πλήγωσε ή σας θύμωσε, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς να το διαχειριστείτε, αντί να ξεκινήσετε αμέσως να τσακώνεστε, δοκιμάστε να περιμένετε για 72 ώρες. Εάν το περιστατικό σας φαίνεται ανούσιο τρεις μέρες αργότερα, τότε αυτό σημαίνει πως ποτέ δεν ήταν σημαντικό», εξηγεί η Ashley στο βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ