Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ σε ρόλο Ντόναλντ: «Ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει»

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ «κοροϊδεύει» τον Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς και, το τύπωσε και σε μπλουζάκια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ μοιάζει να… βαδίζει στα βήματα του πατέρα του, καθώς φαίνεται ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί επιχειρηματικά τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust».

Ο νεαρός Τραμπ τύπωσε μπλουζάκια με τα οποία χαρακτηρίζει τον Αμερικανό ηθοποιό «δολοφόνο», τα οποία και χρεώνει από 27,99 δολάρια.

«Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους», είναι τυπωμένο πάνω στα μπλουζάκια, τα οποία κυκλοφορούν μάλιστα και σε διάφορα χρώματα.

Screenshot 2021 10 27 221654

Η κακόγουστη επιχειρηματική του κίνηση προωθείται στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, όπου βρίσκονται προς πώληση τα εν λόγω ρούχα που «κατηγορούν» τον Άλεκ Μπάλντουιν για δολοφονία, την ώρα που οι έρευνες για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη μέχρι τώρα.

Όπως ήταν λογικό, η κίνηση αυτή έφερε σωρεία αντιδράσεων, δεδομένου του σοκαριστικού περιστατικού.

Ως ένας άλλος Τραμπ, θα έλεγε κανείς ότι μέσα από προπαγανδιστικές τακτικές, καλεί τον κόσμο να «δικάσει» τον γνωστό ηθοποιό και όλα αυτά στον βωμό του κέρδους.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι η εν λόγω προκλητική καμπάνια, βρίσκει πάτημα στην απώλεια μιας γυναίκας, μητέρας και συζύγου.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας, έκανε επίσης μία κακόγουστη δημοσίευση στο Instagram που χλευάζει το γεγονός ότι ο Μπάλντουιν κατηγορεί το πιστόλι για το τραγικό συμβάν…

https://www.instagram.com/p/CVZMYktr54m/?utm_source=ig_embed

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ