Νέα απειλή Πούτιν με χρησμό για πυρηνικά

Σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, όσοι περιμένουν να νικήσουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης, προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι ένας σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι εντελώς διαφορετικός γι’ αυτούς.

Η Ρωσία δεν στέλνει άρματα μάχης στα σύνορα των δυτικών χωρών, αλλά η Μόσχα έχει κάτι να απαντήσει στις απειλές, όχι μόνο τεθωρακισμένα οχήματα. Αυτό δήλωσε την Πέμπτη (2/2) ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συναυλία αφιερωμένη στην 80ή επέτειο της νίκης στη μάχη του Στάλινγκραντ, αναφερόμενος πιθανότατα και πάλι στα πυρηνικά όπλα που διαθέτει η χώρα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κράτους, όσοι παρασύρουν τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, σε έναν νέο πόλεμο με τη Ρωσία και «ανεύθυνα τον διεκδικούν ως τετελεσμένο γεγονός», όσοι περιμένουν να νικήσουν τη Μόσχα στο πεδίο της μάχης δεν κατανοούν ότι ένας σύγχρονος πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι εντελώς διαφορετικός.

Ο Πούτιν τόνισε δε ότι «όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό». Σύμφωνα με τον ίδιος, όσοι απειλούν τη Ρωσία, προφανώς δεν κατανοούν μια απλή αλήθεια: όλοι οι Ρώσοι «με το γάλα της μητέρας τους» έχουν απορροφήσει τις παραδόσεις του λαού τους.

«Η γενιά των νικητών δημιούργησε τη χώρα μας με τη δουλειά, τον ιδρώτα και το αίμα της και μας την παρέδωσε ως κληρονομιά», τόνισε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ