Κορωνοϊός: Επεσαν σε τριψήφιο αριθμό τα κρούσματα στη Νότια Κορέα

Στη Νότια Κορέα επιβεβαιώθηκαν 718 κρούσματα κορωνοϊού χθες, αριθμός αρκετά μειωμένος από το ρεκόρ των 1.030 που είχε σημειωθεί μία ημέρα νωρίτερα.

Αυτό ωστόσο, ενδέχεται να οφείλεται στο ότι έγιναν λιγότερα τεστ, ανακοίνωσε η κορεατική Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (KDCA). Τα 682 από τα κρούσματα οφείλονταν σε εντόπια μετάδοση. Το σύνολο των μολύνσεων έφθασε τις 43.484 ως εδώ. Το ίδιο διάστημα, άλλοι επτά ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα της Ασίας να φθάνει τους 587 νεκρούς ως εδώ. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή ως κρίσιμη κατάσταση αυξήθηκε σε 185 (+6 από την προηγουμένη).

Παρά τα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα που επέβαλαν οι αρχές την περασμένη εβδομάδα, η Νότια Κορέα συνεχίζει να δοκιμάζεται από αυτό που οι αρχές στη Σεούλ αποκαλούν το τρίτο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ