Κωνσταντινούπολη: Τα θύματα της τραγωδίας – Νεκροί ένας πατέρας με την 9χρονη κόρη του

Ο τρόμος επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Κυριακής. Ένα άτομο, πιθανότατα γυναίκα, το οποίο και συνελήφθη, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, άφησε μία βόμβα στην οδό Ίστικλαλ παρασύροντας στον θάνατο 6 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό, 6 άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν από θραύσματα που προκάλεσε η βόμβα. Ανάμεσα στους 6 νεκρούς είναι και ένας πατέρας με την 3χρονη κόρη του, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο της έκρηξης.

Πρόκειται για την 9χρονη Ecrin και τον πατέρα της Yusuf Meydan, οι οποίοι έκαναν βόλτα στην πλατεία Ταξίμ. Όπως έγινε γνωστό, ο Meydan εργαζόταν στο Υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Τουρκίας.

pateras toyrkia11

Εκτός από την 9χρονη και τον πατέρα της, σκοτώθηκαν η 38χρονη Arzu Özsoy με την 16χρονη κόρη της Yağmur Uçar, ο 40χρονος Adem Topkara και η σύζυγός του, η 29χρονη Mukaddes Elif Topkara.

Όσον αφορά τους 81 τραυματίες ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας είπε ότι πέντε βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και άλλων δύο η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ