Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου: Συγκλονιστικά πλάνα από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας

Κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου: Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα βίντεο που αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της ρωσικής επίθεσης

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, και τα οποία αποτυπωνουν την στιγμή της κατάρριψης ενός ρωσικού ελικοπτέρου. Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται στην δοκιμαζόμενη χώρα για 10η συνεχόμενη ημέρα και καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα βίντεο που αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της ρωσικής επίθεσης αλλά και το σθένος με το οποίο αμύνονται οι Ουκρανοί. Τα βίντεο αυτά προέρχονται είτε από επίσημες πηγές είτε από απλούς πολίτες που καταγράφουν με την κάμερά τους τις τρομακτικές εικόνες που βλέπουν γύρω τους.

Ο λογαριασμός του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας στο Twitter ανεβάζει συχνά εικόνες από τις προσπάθειες του στρατού της χώρας να αναχαιτίσει τις σφοδρές επιθέσεις, καλώντας ταυτόχρονα τον πλανήτη να σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα ανέβασε ένα ακόμη βίντεο που φέρεται να δείχνει την κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου, αυτή τη φορά κοντά στο Τσερνίχιβ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ