Κατάρρευση κτιρίου στο Μαϊάμι: Νέος θλιβερός απολογισμός με 60 νεκρούς

Συνολικά 80 άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται, ενώ πιστεύεται ότι βρίσκονταν μέσα στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μαϊάμι .

Η μακάβρια λίστα των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση κτιρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα, αριθμεί πλέον 60 νεκρούς.

Πιο αναλυτικά, ακόμη έξι σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας η οποία κατέρρευσε μέσα στη νύχτα την 24η Ιουνίου, ανεβάζοντας έτσι τον προσωρινό απολογισμό της τραγωδίας αυτής σε 60 νεκρούς, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι, μια μέρα μετά αφότου τα σωστικά συνεργεία αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην έρευνα για επιζώντες.

Στους 80 οι αγνοούμενοι

Η δήμαρχος της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα τόνισε ότι 80 άνθρωποι, που ακόμη αγνοούνται, πιστεύεται ότι βρίσκονταν μέσα στο κτίριο Champlain Towers South όταν μεγάλο τμήμα του κατέρρευσε.

Σημειώνεται, ότι από τις έρευνες 24 ώρες το 24ωρο εδώ και δύο εβδομάδες στον σωρό των συντριμμιών της 12ώροφης πολυκατοικίας μπροστά στη θάλασσα στην κοινότητα Σέρφσαϊντ, δεν ανασύρθηκε κανένας επιζών, πέρα από έναν έφηβο την ημέρα της καταστροφής.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης άλλαξαν επίσημα από προσπάθειες εύρεσης εγκλωβισμένων σε επιχείρηση ανάσυρσης των σορών των θυμάτων, σβήνοντας κάθε ελπίδα για εύρεση επιζώντων…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ