Ινδία: Μητέρα και γιος αποκεφάλισαν 19χρονη και έβγαλαν selfie με το κεφάλι

Μητέρα και αδερφός πόζαραν για selfie με το κομμένο κεφάλι της 19χρονης και έδειξαν τη φωτογραφία στους γείτονες.

Ένα ακόμα έγκλημα «τιμής» έλαβε χώρα στην Ινδία, αυτή τη φορά με έναν 17χρονο ο οποίος αποκεφάλισε την 19χρονο έγκυο αδερφή του, με τη βοήθεια της μητέρας του.

Σύμφωνα με το BBC Marathi, ο 17χρονος Sanjay Mote αποφάσισε να δολοφονήσει την αδερφή του επειδή παντρεύτηκε έναν συμφοιτητή της, τον οποίο η οικογένεια δεν ενέκρινε διότι τον θεωρούσε φτωχό.

Την περασμένη Κυριακή, μητέρα και αδερφός ζήτησαν από την 19χρονη Kirti Thore, που ήταν δύο μηνών έγκυος, να την επισκεφθούν στο σπίτι της και της επιτέθηκαν ενώ αυτή τους έφτιαχνε τσάι. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο 17χρονος επιτέθηκε πισώπλατα στην αδερφή του με ένα δρεπάνι, ενώ η μητέρα τους της κρατούσε τα πόδια.

Αφού αποκεφάλισαν την Kirti δεν δίστασαν να ποζάρουν με το κομμένο της κεφάλι για μια selfie, την οποία στη συνέχεια έδειξαν και στους γείτονες. Οι δυο δράστες έπειτα προσπάθησαν να επιτεθούν και στο σύζυγο της 19χρονης, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει.

Μετά τη δολοφονία, μητέρα και γιος πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Virgoan όπου και παραδόθηκαν.

«Το αγόρι φαίνεται ότι εμπνεύστηκε το έγκλημα από κάποια ταινία. Έχουμε στα χέρια μας το κινητό, αλλά έχουν σβήσει τη φωτογραφία με το κεφάλι της 19χρονης. Θα προσπαθήσουμε να την ανακτήσουμε, καθώς αποτελεί σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο», είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Nimit Goyal, στους ινδικούς Times.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται στην Ινδία από συγγενείς τους, επειδή επέλεξαν να παντρευτούν κάποιον που δεν εγκρίνει η οικογένειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ