Γιαγιά από την Σερβία: Το απόλυτο viral βίντεο του TikTok

Γιαγιά από την Σερβία: Περισσότερες από 79 εκατ. προβολές στο TikTok για τη «γιαγιά από τη Σερβία»

Το απόλυτο viral στο TikTok έχει γίνει βίντεο με μία γυναίκα που χορεύει έναν… παράξενο χορό, υπό τους ήχους μιας «μυστηριώδους μουσικής». Ο λόγος για τη «γυναίκα από τη Σερβία» ή «γιαγιά από τη Σερβία», όπως έχει γίνει γνωστό το εν λόγω βίντεο, η οποία έχει καταγραφεί να χορεύει στη μέση ενός δρόμου, τη νύχτα, χωρίς να διακρίνεται κάποιο άλλο άτομο γύρω της. Το ενδιαφέρον των χρηστών του TikTok τράβηξε τόσο ο «παράξενος» χορός της γυναίκας, που θεωρείται ότι πρόκειται για παραδοσιακό σέρβικο χορό, αλλά και το γεγονός ότι το βίντεο έχει «ντυθεί» με απόκοσμη μουσική που παραπέμπει σε θρίλερ. Άλλωστε και ο ίδιος ο χρήστης που «ανέβασε» το βίντεο στο TikTok παροτρύνει τους θεατές του να προσέχουν και κάνει λόγο για «τρόμο».

Περισσότερες από 79 εκατ. προβολές στο TikTok για τη «γιαγιά από τη Σερβία»

Το βίντεο έχει μέχρι στιγμής 79,7 εκατομμύρια προβολές, περί τα 6,6 εκατ. likes και περισσότερες από 176 χιλιάδες κοινοποιήσεις. Η «μονοκόμματη» χορευτική φιγούρα της γυναίκας σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα δεκάδες χιλιάδες σχόλια των χρηστών του TikTok, κάποιοι εκ των οποίων αστειεύονται, λέγοντας πως τους θυμίζει τον εαυτό τους στην επιστροφή τους από κάποιο κλαμπ. Άλλοι, ωστόσο, αναφέρονται στον «τρόμο» τους, περιγράφοντας ότι παρακολούθησαν το βίντεο μόνοι τους.

Την ίδια ώρα, ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου, προσπαθώντας προφανώς να επιτείνουν τον φόβο, διαδίδουν ότι η γυναίκα που έχει καταγραφεί να χορεύει είναι… φάντασμα, ή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

@aatec13 be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ