Ευθανασία στον σκύλο: Οργή για διάσημη influencer

Αντιμέτωπη με πλήθος αντιδράσεων είναι η δημοφιλής influencer και YouTuber Νίκι Φιλίπι, μετά την αποκάλυψή της πως έκανε ευθανασία στον οικογενειακό τους σκύλο. Η Φιλίπι ανακοίνωσε σε ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα πως πήρε την απόφαση να κάνει ευθανασία στον σκύλο της, Μπόουσερ, αφότου δάγκωσε τον γιο της, Λόγκαν. «Ο Μπόουσερ είχε μια επιθετική πλευρά που έχει βγάλει μερικές φορές τα τελευταία χρόνια» έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών της οικογένειας με τον σκύλο. «Μετά από πολλές σκέψεις, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να πεθάνει ειρηνικά».

Η influencer, με πάνω από 1,29 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube, συνέχισε: «Δεν θέλαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση… όπως είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν αστειεύομαι όταν λέω ότι ήταν μία από τις πιο θλιβερές ημέρες της ζωής μου. Θα μας λείπεις για πάντα Μπόουσερ», έκλεισε τη δημοσίευσή της.

Οργή για την απόφασή της -Θα μπορούσε να τον είχε εκπαιδεύσει καλύτερα

Η ανάρτησή της όμως αυτή προκάλεσε την οργή ατόμων που δήλωσαν ότι έπρεπε να είχε προσπαθήσει να βρει ένα νέο σπίτι για τον σκύλο ή να τον εκπαιδεύσει περισσότερο, προτού επιλέξει την ευθανασία. Σε ένα βίντεο στο YouTube, η Φιλίπι και ο σύζυγός της, Νταν, μίλησαν για την απόφασή τους, λέγοντας ότι ο Μπόουσερ είχε δεχθεί επίθεση ως κουτάβι, κάτι το οποίο συνέβαλε στην επιθετική του συμπεριφορά. Το ζευγάρι επανέλαβε πως ο σκύλος είχε εμπλακεί σε πολλά περιστατικά τα τελευταία χρόνια, όπου τραυμάτισε άλλα σκυλιά.

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό με το γιο τους, η Φιλίπι εξήγησε ότι ο Λόγκαν πήρε λίγο φαγητό από τον Μπόουσερ, γεγονός που ώθησε τον σκύλο να τον δαγκώσει στο πρόσωπο. Το ζευγάρι είπε ότι ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός, αλλά πως ο Λόγκαν, ο γιος τους, έχει ακόμα ένα «μικρό σημάδι» από το δάγκωμα.

«Κατά κάποιον τρόπο, το περιμέναμε από καιρό αλλά από την άλλη πάθαμε σοκ», είπε η Phillippi. «Ποτέ δεν πέρασε από τον μυαλό μου, “Α, τώρα θα πρέπει να κάνουμε ευθανασία στον Bowser”. Απλώς σκέφτηκα, “Απλώς πρέπει να είναι στο σωστό σπίτι”. Αλλά μετά από πολλές συζητήσεις με διάφορους επαγγελματίες που είναι συνεχώς με σκυλιά, όλοι τους είπαν αυτό, το ίδιο πράγμα», πρόσθεσε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ