Έβαλε να σκοτώσουν τον άντρα της: Σοκ με γνωστό μοντέλο στη Βραζιλια

Έβαλε να σκοτώσουν τον άντρα της: Το μοντέλο αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της δεν είχε καμία εμπλοκή σε κάποιου είδους εγκληματική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία του έγινε από λάθος

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Βραζιλία η είδηση της σύλληψης του γνωστού μοντέλου, Camila Marodin, η οποία φέρεται να έδωσε εντολή σε αδίστακτους εκτελεστές να σκοτώσουν τον άνδρα της και μάλιστα στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους! Η Camila Marodin συνελήφθη στην πόλη Ματίνιος της Βραζιλίας. Ο σύζυγός της, Ricardo Marodin, πυροβολήθηκε θανάσιμα στα γενέθλια του 4χρονου γιου τους στις 7 Νοεμβρίου. Αν και η αρχική πληροφορία ήθελε το θύμα να είναι επικεφαλής ενός καρτέλ ναρκωτικών, η τελευταία εκδοχή θέλει το μοντέλο να είναι το πραγματικό αφεντικό της οργάνωσης.

Η ίδια, όπως αναφέρουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της δεν είχε καμία εμπλοκή σε κάποιου είδους εγκληματική ενέργεια υποστηρίζοντας ότι η δολοφονία του έγινε από λάθος. Όμως, εκτός από τη δολοφονία του συζύγου της η Camila θεωρείται ύποπτη και για τη δολοφονία δύο αστυνομικών τρεις ημέρες μετά τα ματωμένα γενέθλια του γιου της. Τη δολοφονία του Ricardo πραγματοποίησαν τέσσερις ένοπλοι που επέβαιναν σε ένα ασημί χρώματος αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκαν για να τον πυροβολήσουν αρκετές φορές σκοτώνοντας τον ακαριαία. Τρεις ημέρες αργότερα οι δυο αστυνομικοί δολοφονήθηκαν με παρόμοιο τρόπο.

MODELO

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ